UŞAK / KARAHALLI - Karahallı İmam Hatip Ortaokulu

Abdurrahman ÖZTÜRK - Okul Müdürü

1976 Yılı Ağustos ayında Afyon İli Dazkırı İlçesi Yüreğil Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Yüreğil Köyü İlkokulunda, Ortaokulu ise Dazkırı İmam Hatip Ortaokulunda okudu. Lise öğrenimini 1989-1992 Yılları arasında Afyon Teknik Lise ve Endüstri Meslek lisesi Elektirik Bölümünde tamaladktan sonra 1995 yılında Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı ve 2000 yılı haziran ayında buradaki öğrenimini tamamlayarak  mezun oldu. 2002-2004 yılları arasında Denizli İli Çivril İlçesi Gökgöl köyünde Vekil İmam Hatiplik görevinde bulundu. 2004 yılı Eylül ayında Uşak Karahallı Cumhuriyet Ortaokuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı ve 2012 yılına kadar buradaki görevini sürdürdü. 2012 yılı 13 Ağustos tarihi itibarı ile Kurucu Müdür olarak görevlendirildiği Karahallı İmam Hatip Ortaokulunda halen Okul Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.