UŞAK / KARAHALLI - Karahallı İmam Hatip Ortaokulu

Karahallı İmam Hatip Ortaokulu

Yeni Mahalle Fesleğen Sokak No41/2
Vizyon
Mensubu olmaktan iftihar edilen ve herkes tarafından takdir edilen örnek gösterilebilecek bir eğitim kurumu olabilmek.
Misyon
Dünyaya geliş maksadının ve vazifesinin ne olduğunu bilen, Milli ve Manevi değerlere saygılı, günümüzün gerektirdiği ilmi yeterliliğe sahip, herkes tarafından örnek gösterilebilecek İslam ahlaki değerlerine sahip şahsiyetli ve karakterli olgun insanlar yetiştirebilmek.
Başarılar
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında 6 Öğrencimiz Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavını kazanmıştır. 2015-2016 1. Dönem TEOG sınavında bütün derslerin ortalaması baz alındığında Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri Karahallı İlçe merkezi ile köylerinde bulunan Ortaokullar arasında % 71 ortalama ile Birincilik elde etmişlerdir.
Öğretim Şekli :Normal / tamgün
Saatler
Okulumuzda sabah 08:30 da ders başlanmakta 11:50 de öğle arası yemek molası verilmekte, tekrar öğleden sonra 13:00 da başlayan eğitim öğretimimiz Pazartesi günleri saat 16:20 de Diğer günler 15:30 da tamamlanmaktadır.
Kaloriferli
il merkezinmden ilçemize saat başı minibüs vardır.
Yeni Mahalle Fesleğen Sokak No:41/2
okulumuz karahallı ilçe merkezinde olup, il merkezine 64 km uzaklıktadır.